نشسته بودم داشتم سریال Damages می دیدم ...
خیلی هم حساس و هیجان انگیز شده بود ... همزمان داشتم قورمه سبزی هم می خوردم ...
آدم تنها که آشپزی هم نمی کنه (بکنه هم قورمه سبزی بلد نیست عمرن) وقتی قورمه سبزی
خوشمزه گیرش می آد ، حسش مث حس اولین شکار یک پلنگ گرسنه ست بعد از چند هفته تو
زمستون کوهستان ... خلاصه همچین که لیمو امانی (عمانی؟ امانی؟) رو داشتم با چنگال
و قاشقم فشار می دادم رو پلو ها از لای چنگال در رفت گند زد به بلوزم بعد هم افتاد
کنار پام رو صندلی کامپیوتر ... بعد من فرداش کلی اون صندلی رو سابیدم و همه چی
بهش زدم ... اما حالا ضمن قدردانی از تمام نعمات خداوند متعال و عذرخواهی پیشاپیش
از این فضولی در خلقت می خوام از محضر مبارکش بپرسم آخه قورمه سبزی که اینقدر خوبه
... اینقدر خوبه ... چرا بوی شاش می ده؟ الان چند روزه دقیقن انگار یکی رو صندلی
کامپیوترم شاشیده ... با توجه به میزان بالای استرسی که آدم موقع دیدن بعضی سریال
ها و فیلم ها پیدا می کنه داره کم کم شک برم می داره که نکنه ... والا ... خب
آدمیزاده دیگه شک می کنه ... چرا؟ واقعن چرا؟ بوی شاش آخه؟ واقعن ... ؟
به خاطر حضور سبزی ای به نام شنبلیله. اگر به این بو حساسیت دارید، شنبلیله رو از ترکیب سبزی های قرمه سبزی حذف کنید، بو کاملا برطرف میشه :)
ReplyDeleteخب اومدم دلیلشو بنویسم دیدم یکی قبلن نوشته... شنبلیله :) اما لیمو عمانیش حرف نداره به خصوص اگه از زیر چنگال در نره
ReplyDeleteهمــــــــــــــــــــه چی آخرش بوی شاش میگیره!
ReplyDelete